www.lipsum.ro
Lorem Ipsum
EN | RO
The Web 2.0 Text Generator
Ce este Lorem Ipsum? Va recomandam
Lorem Ipsum este "dummy text", text fara vreun inteles anume, generat pornind de la cuvinte din limba latina. Este folosit Lorem Ipsum pentru site-uri web, design-uri de interfete software, desing-uri media (reviste, ziare si desktop publishing in general), atunci cand continutul nu este inca redactat, dar vrem sa avem o imagine de ansamblu a produsului finit. Va oferim posibilitatea de a genera Lorem Ipsum, iar apoi, dand clic pe text, acesta va fi selectat automat, Dvs decat sa copiati textul Lorem Ipsum in fisierul dorit. Genereaza Lorem Ipsum !
Istoria Lorem Ipsum
Lorem Ipsum are radacini adanci in istorie. Nu este pur si simplu un text generat aleator, ci vine din indepartata literatura latina.

Sursa a fost descoperita de Richard McClintock, profesor de limba latina in cadrul colegiului Hampden-Sydney din Virginia. Lorem Ipsum vine din sectiunile 1.10.32 si 1.10.33 ale "De Finibus Bonorum et Malorum" ("Extremele binelui isi raului") scrisa de Cicero in anul 45 i.e.n. Cartea sa este un tratat de teorie a eticii, foarte popular in timpul perioadei renascentiste.

Prima fraza din Lorem Ipsum, si anume "Lorem ipsum dolor sit amet..", vine din sectiunea 1.10.32 a cartii mai sus mentionate. Textul Lorem Ipsum a fost folosit inca din anii 1500 si este folosit si astazi in aproape aceeasi forma.

Citat din "De Finibus Bonorum et Malorum"

Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit...

Nimeni nu iubeste durerea insasi, nu o cauta si nu si-o doreste, din simplul motiv ca este durere...
Pentru a vedea acest banner, aveti nevoie de cea mai recenta versiune de Flash Player.
© Copyright Lipsum.ro, 2008. All rights reserved Generator | Despre | Publicitate | Contact